Biodanza at yurt

We zijn zeer vereerd en enthousiast om jullie een Biodanza-workshop met Katharina Mertens aan te bieden op maandag 10/06/2019 om 19 uur, in de yurt te Nederhasselt.

De dans van het leven is een combinatie van muziek, beweging vanuit je gevoel, in verbinding met jezelf en de ander. Woordeloos dansen en je uitdrukken op een lichaamsvriendelijke en plezierige manier. Elke beweging ondersteunt een leven met meer harmonie en integratie. 

Vreugde en ontspanning. Startend met actieve en levendige dansen vergroot je jouw identiteit en het contact met je vreugde. Nadien beweeg je op rustige, meer ingetogen muziek waarbij je helemaal ontspant. Je beweegt vrij op jouw manier en hebt geen danservaring nodig. 

Gunstige effecten: wetenschappelijk onderzoek bevestigt de gunstige effecten van Biodanza. Het versterkt het immuunsysteem en reguleert zowel het zenuwstelsel als het hormonale systeem. Biodanza brengt je denken, voelen en handelen in evenwicht en is helend voor je gezondheid. 

Voor info & inschrijving: contacteer de Biodanza-docent Katharina Mertens via mail (katharina@bio-danza.be) of via telefoon (0496 51 15 16). Meer informatie vind je ook op de website van Biodanza (www.bio-danza.be)

Aarzel niet om in te schrijven!
Hartelijke groeten,

Guy en Rita

  • w-facebook
  • LinkedIn - Grey Circle
  • YouTube - White Circle

Tel. 0472 872 823

Schrijf je in op de nieuwsbrief!