• w-facebook
  • LinkedIn - Grey Circle
  • YouTube - White Circle

Tel. 0472 872 823

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Helend klankschalen concert door Anita Vijle

Op zondag 08/03/2020 geeft Anita Vijle een helend klankschalen concert ten voordele van project Rwanda in Afrika. Laat je meenemen op een innerlijke reis in een wereld van oergeluiden, van stem, akoestische instrumenten en boventonen. Het brengt je diepe rust en vrede. Het opent je hart en je ervaart een

helende energie. Hierdoor kan je stress en spanning loslaten en je lichamelijke, emotionele, en mentale evenwicht hervinden. Het concert verloopt in stilte. De sessie duurt 1u. Daarna kan je nog napraten bij een kopje thee.


Wie niet weet wat klankheling is, kan een kijkje nemen op haar website.


PROJECT RWANDA, in het kort:

Het Sint-Augustinusinstituut (SAI) Aalst stelt de HBO5-opleiding verpleegkunde voor en biedt aan laatstejaarsstudenten verpleegkunde de kans op buitenlandse stage naar Rwanda te gaan naar het Home de la Vièrge des Pauvres (HVP) in Gatagara, op zo’n 100 km van de Rwandese hoofdstad Kigali. Het HVP is gespecialiseerd in de zorg voor kinderen met een aangeboren of verworven fysieke beperking. De kinderen kunnen hier terecht voor onderzoek, een operatie, revalidatie of het krijgen van een prothese of orthese. Het HVP maakt zich sterk dat kinderen die goed studeren ondanks hun beperking na hun 18de naar de hogeschool of universiteit kunnen gaan en ondersteunt hen hierbij ook financieel als dat nodig is. Verschillende van die ‘kinderen’ zijn ondertussen ook tewerkgesteld in het HVP als kinesist, laborant,... In maart 2020 gaat opnieuw een groep op stage naar het HVP en zal er in overleg met het team weer materiaal worden aangekocht dat de zorg of de opleiding van de kinderen ten goede komt.


Meebrengen: een matje, alsook een dekentje en kussentje voor je hoofd en warme sokken. Wie niet kan liggen, gelieve dit vooraf te laten weten en dan zelf een kussen mee te brengen om op te zitten.


Kinderen toegelaten vanaf 7 jaar.


Datum: zondag 8 maart om 10u30

Locatie: Yogatime@yurt Geraardsbergsesteenweg 8, 9400 (Ninove-) Nederhasselt

Vrije bijdrage: richtprijs: 10 à 15€ ter plaatse


Verplicht inschrijven bij: anita.vijle@skynet.be omdat de plaatsen beperkt zijn.