top of page
 • Welk soort yoga kan ik volgen bij Yogatime-at-yurt?
  Yoga draagt volgens ons bij tot het "lichaam en geest in balans" brengen. Er zijn echter verschillende manieren om dit te bereiken. Elke lesgever heeft z'n eigen stijl. Zo is de yoga bij Guy eerder meditatief. Rita geeft dan weer iets actievere Hatha yoga. De sessies bij Ina zijn over het algemeen het actiefst. Zij geeft zowel tragere als snellere Vinyasa yoga sessies. Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via het contactformulier op de Home-pagina!
 • Wie geeft de lessen bij Yogatime-at-yurt?
  Momenteel hebben we 3 lesgevers bij Yogatime-at-yurt: Rita, Guy en Ina. Rita en Guy nemen het merendeel van de lessen op zich. Meer informatie over ons vind je op de website onder "Over ons". Heb je nog vragen? Stel ze gerust!
 • Hoe kan ik een dienst boeken via de website?
  Om een dienst (yoga, meditatie, coaching) te boeken, ga je rechtsbovenaan de webpagina naar 'Aanbod'. Vervolgens selecteer je de categorie (yoga, meditatie of coaching) van de dienst die je graag wil boeken. Eens je je dienst gevonden hebt, klik je op meer informatie of meteen op 'Nu boeken'. Vervolgens kan je het moment uitkiezen dat jou het beste past. Selecteer dit moment. Klik op de 'Regels inzake annuleringen' om zeker op de hoogte te zijn. Daarna klik je op 'Volgende'. Je vult je gegevens in en klikt op 'Reserveer mijn plaats!'. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail toegestuurd. Indien je toch niet aanwezig kan zijn, vragen wij je vriendelijk je reservatie te annuleren. Zo heeft iemand anders ook nog steeds de kans om de les mee te volgen.
 • Hoe kan ik een dienst boeken via de app?
  Om een dienst (yoga, meditatie, coaching) te boeken via de app, dien je de app eerst te downloaden. Dit kan je doen via deze link. Vervolgens maak je een account aan. Via de app kan je eenvoudig het lessenrooster bekijken en de gewenste lessen boeken. Merk op dat je via de app enkel voor jezelf kan reserveren, daar waar je via de website voor meerdere personen tegelijkertijd kan reserveren. Lukt het toch niet om aanwezig te zijn? Dan kan je via de app ook eenvoudig je reservatie annuleren.
 • Hoe kan ik een dienst annuleren via de website?
  Om je reservatie te annuleren via de website, heb je een account nodig (zie: Hoe kan ik een account creëren via de website?) en dien je in te loggen (zie: Hoe kan ik me inloggen via de website als ik reeds een account hebt?). Eens je ingelogd bent op de website, dan zie je je naam verschijnen in de rechterbovenhoek. Je kan dan op je naam klikken en naar "Mijn reserveringen" gaan. Daar zie je een overzicht van je geplande sessies, alsook van je vorige sessies. Je kan hier eenvoudig een van je toekomstige sessies annuleren of wijzigen.
 • Hoe kan ik een dienst annuleren via de app?
 • Hoe kan ik een account creëren via de website?
  Om een account te creëren via de website, klik je rechtsboven op 'Inloggen'. Je komt dan op het scherm om je account aan te maken. Dat doe je best met hetzelfde mail adres als waarmee je je eventueel inschrijft voor de lessen. Je vult je naam en je e-mail in. Je kiest ook een wachtwoord. Eens je op 'Aanmelden' geklikt hebt, is je account aangemaakt. * Merk op dat je slechts 1 account hoeft te creëren: ofwel via de app, ofwel via de website. Daarna gebruik je gewoon steeds dezelfde methode om aan te melden (ofwel via Facebook, ofwel via Google, ofwel via e-mail en wachtwoord). Je account is gekoppeld aan je e-mail adres. Indien je een ander e-mail adres gebruikt, dan creëer je een nieuw account.
 • Hoe kan ik een account creëren via de app?
  *** Werkwijze wordt binnenkort toegevoegd *** * Merk op dat je slechts 1 account hoeft te creëren: ofwel via de app, ofwel via de website. Daarna gebruik je gewoon steeds dezelfde methode om aan te melden (ofwel via Facebook, ofwel via Google, ofwel via e-mail en wachtwoord). Je account is gekoppeld aan je e-mail adres. Indien je een ander e-mail adres gebruikt, dan creëer je een nieuw account.
 • Hoe kan ik me inloggen via de website als ik reeds een account heb?
  Heb je nog niet eerder een account aangemaakt? Dan kijk je beter eerst naar de vraag "Hoe kan ik een account creëren via de website?". Heb je wel reeds een account aangemaakt op onze website? Dan kan je hieronder vinden hoe je je opnieuw kan inloggen. Om je opnieuw in te loggen via de website, klik je rechtsboven op 'Inloggen'. Je komt dan op het scherm om je account aan te maken. Je scrolt echter naar beneden: "Al lid?". Je klikt daar op "Log dan in". Je kan dan kiezen om in te lossen via Facebook, via Google of via mail en wachtwoord. Eens je bent ingelogd, zie je rechtsboven je naam verschijnen.
 • Hoe kan ik mijn boekingen bekijken via de website?
  Om je boekingen te bekijken via de website, heb je een account nodig (zie: Hoe kan ik een account creëren via de website?) en dien je in te loggen (zie: Hoe kan ik me inloggen via de website als ik reeds een account hebt?). Eens je ingelogd bent op de website, dan zie je je naam verschijnen in de rechterbovenhoek. Je kan dan op je naam klikken en naar "Mijn reserveringen" gaan. Daar zie je een overzicht van je geplande sessies, alsook van je vorige sessies.
 • Waar vind ik de Wix app?
  Je vindt de Wix app in de Apple store indien je een iPhone hebt of in the Play Store indien je een Android smartphone hebt. Het makkelijkst is echter gewoon op deze link klikken. Zo kan je eenvoudig de app installeren. Eens de app geïnstalleerd is, dan dien je een account aan te maken. Daarna ben je helemaal klaar om je plaats te reserveren of het lessenrooster te bekijken.
bottom of page