Yogatime at home

Yogatime at live

Welkom bij Yogatime-at-live, ons platform waardoor je toch nog bij ons live yoga kan volgen, vanuit je eigen kot weliswaar!

 

Je hoeft je niet te verplaatsen, enkel een plaatsje voorzien waar je ongestoord je mat kan uitrollen en je pc, tablet of gsm bij de hand nemen om naar de website te surfen. Het is live, dus je steekt een kaarsje aan, je dimt de lichten en het is net alsof je in de yurt bent! We hoeven niet fysiek samen te zijn om ons verbonden te voelen. 

Je kan kiezen uit de volgende uren:

Maandag om 20 uur,  Rita

Dinsdag om 19 uur, Guy

Woensdag om 9 uur, Rita

Woensdag om 20 uur, Rita

Donderdag om 9u30, Guy

Donderdag om 20 uur, Rita

Vrijdag om 19 uur, Rita

Zaterdag om 10 uur, Rita

 

Zorg dat je enkele minuten op voorhand klaar bent en dat je je op deze pagina bevindt. Je vindt de livestream onderaan deze pagina. Indien de livestream nog niet bezig is, dan zie je "verschijnt binnenkort". Indien de livestream wel reeds bezig is, dan kan je klikken op "video afspelen". Is de livestream nog niet bezig iets voor het afgesproken uur? Ververs dan je pagina. Je kan de livestream steeds op pauze zetten. De les blijft ook nog 24u beschikbaar. 

En euh, kwanta kosta? Helemaal niets. Dit is onze bijdrage in deze moeilijke tijden. We stellen deze livestream gratis ter beschikking voor de duur van deze lockdown. Eens er opnieuw lessen mogelijk zijn in de yurt, dan zal je ook nog steeds de mogelijkheid hebben om online te volgen, tegen betaling dan weliswaar. 

Heb je praktische vragen of moeilijkheden? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via het contactformulier. We helpen je zo snel mogelijk verder. 

Geniet  ervan! Zoek verbinding met jezelf en met elkaar!

Namasté!

Ina, Guy en Rita

© 2020