• w-facebook
  • LinkedIn - Grey Circle
  • YouTube - White Circle

Tel. 0472 872 823

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Over ons

Guy en Rita zijn allebei yogabeoefenaars in hart en nieren. Guy kreeg zijn opleiding bij Yoga Vedanta Aalst, Rita volgde een International Yoga Teacher Training deels in India en Gent. Beiden dragen gezondheid en welzijn hoog in het vaandel, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als op spiritueel vlak.

"Als dagelijkse taak geef ik ondersteuning aan hulpbehoevende mensen die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Een luisterend oor zijn, begrip tonen, en in de mate van het mogelijke aan de noden voldoen, zoals persoonlijke zorg, maaltijden bereiden naar wens, allerhande huishoudelijke taken, boodschappen, doktersbezoeken enz.

Ik heb opleiding gevolgd bij Lies Ameeuw op de Ayurvedische school, waar ik me heb bekwaamd als ayurvedisch voedingsconsulente alsook in de ayurvedische en spirituele voetmassage. Ik ben ook opgeleid tot florist, herborist, aromatherapeut en Yoga docent, en geef Hatha Yogales doorheen het jaar op verschillende locaties."

       - Rita

"Na 20 jaar technicus te zijn geweest, heb ik me omgeschoold en zette ik de stap naar de jeugd- en gehandicaptenzorg om meer vanuit mijn hart te kunnen werken. Ik volgde ook een opleiding palliatieve zorg.

Van 2003 tot 2007 volgde ik de opleiding tot Yogaleraar bij Yoga Vedanta Aalst, waar ik ondertussen al meer dan 10 jaar lesgeef en ook in het bestuur zit. Meerdere malen bezocht ik Sivananda Aashram in Rishikesh India ter opleiding. Ik ontving jaren persoonlijke begeleiding van Mira De Bock, en kreeg daardoor meer inzichten in de Bhagavad Gietaa.

Meer dan tien keer ben  ik jaarlijks naar een tiendaagse meditatiecursus Vipassana geweest, in Dilzen Dhamma Pajott.

Ik volg nu regelmatig les bij Johan De Backer (Yoga Patanjala) en doe ook de yogakampen aldaar mee. Het achtvoudig pad van Patanjali in de praktijk.

Ik heb ook een koudestage gedaan met Mouris Dubaer in Aosta Italië, rond Christus bewustzijn.

Tevens volg ik les bij Raf Zwanepoel (Yoga Vedanta Denderleeuw) en geef daar ook les.

Osho heeft mij ook veel inzichten gegeven. Ik heb ook Poona bezocht in India.

De laatste jaren bezocht ik vaak de aashram in Gent van Guru Ganapathi om seva te doen en shaktipat te mogen ontvangen.

Moeder Meera heb ik vaak bezocht in Duitsland. Nu dien ik haar wanneer ze naar België komt.

Dankzij Youtube volg ik regelmatig Sadh Guru en Ralph Smart om nieuwe inzichten te verkijgen.

Ik dank iedereen die mij geholpen heeft op mijn spirituele weg die nog lang niet ten einde is...

Aum namah shivaya."

    - Guy